Persoonlijke inlogomgeving online

Gecontroleerd op 06 april 2021

Persoonlijke inlogomgeving online

Op elk gewenst moment inzicht in uw hypotheek én direct extra aflossen

Stap voor stap worden onze klanten uitgenodigd om een profiel aan te maken voor onze nieuwe digitale, persoonlijke inlogomgeving. Bent u klant bij ons, dan ontvangt u binnenkort een brief met meer informatie. Na het aanmaken van een profiel kunt u op elk gewenst moment inloggen. U heeft dan altijd inzicht in de actuele stand van uw hypotheek. Of u kunt direct extra aflossen op uw hypotheek via iDEAL. Daarnaast kunt u gemakkelijk een gewijzigd rekeningnummer doorgeven of een declaratie indienen als u een bouwdepot heeft.

Voorbeeld inlogomgeving overzicht Uw HypotheekVoorbeeld 'Overzicht - Uw hypotheek' in de persoonlijke inlogomgeving

De omgeving is nieuw en nog in ontwikkeling. Daarom nodigen we deze maand eerst een beperkt aantal klanten uit hun persoonlijke omgeving te activeren. Deze klanten vragen wij hun ervaringen en suggesties te delen, zodat we de inlogomgeving waar nodig al kunnen aanscherpen. Vervolgens nodigen we alle klanten uit. Nog in de eerste helft van dit jaar bieden we al onze klanten de mogelijkheid om een profiel aan te maken. We hopen dat veel klanten hier gebruik van maken en ons terugkoppeling geven zodat wij ons kunnen blijven verbeteren.

Voorbeeldscherm inlogomgeving extra aflossenVoorbeeld 'direct extra aflossen' in de persoonlijke inlogomgeving

Bent u klant en heeft u de brief al ontvangen? Klik dan hieronder op 'inloggen' om u te registreren of om direct in te loggen.

Inloggen

 

Wilt u meer informatie over de inlogomgeving of bent u de brief kwijtgeraakt? Neem contact met ons op.

 

Boven