Philips Pensioenfonds Hypotheken goed beoordeeld door adviseurs

Gecontroleerd op 09 april 2020

Philips Pensioenfonds Hypotheken goed beoordeeld door adviseurs

Sinds eind vorig jaar wordt financieel adviseurs van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur gevraagd een beoordeling te geven over het aanvraagproces van elke hypotheek. Op basis daarvan heeft CMIS Franchise een ranking gepubliceerd van geldverstrekkers met de beste midoffice: de afdeling die zich bezighoudt met het verwerken van de hypotheekaanvragen en het controleren van alle benodigde documenten. En Philips Pensioenfonds Hypotheken is in deze ranking op de derde plek geëindigd.  

Voor consumenten en adviseurs is een snelle en foutloze afhandeling van een hypotheekaanvraag van groot belang. De midoffice van alle verschillende geldverstrekkers is beoordeeld op onder andere de volgende beoordelingscriteria: een vast team van kundige medewerkers, die telefonisch bereikbaar zijn en waarvoor ‘afspraak is afspraak’ geldt. Het volledige artikel leest u hier. In de publicatie geeft CMIS Franchise tevens een doorkijkje naar komend kwartaal en bespreekt ook de trends voor de toekomst.

Dat de hypotheekadviseurs onze midoffice waarderen met een plaats in de top-3 stemt ons tevreden. We zijn zeker van plan dit voort te zetten in de toekomst.  

 

Boven