Overbruggingshypotheek

Gecontroleerd op 05 juli 2024

Overbruggingshypotheek

Philips Pensioenfonds Overbruggingshypotheek

Op 5 juli 2024 introduceren wij de Philips Pensioenfonds Overbruggingshypotheek. Uit gesprekken met onze adviseurs bleek dat het ontbreken van een overbruggingshypotheek echt als een gemis werd ervaren. Wij zijn daarom blij om te kunnen melden dat we dit product kunnen aanbieden. 

Overbruggingshypotheek: voor bestaande en nieuwe klanten

Wij bieden onze overbruggingshypotheek aan voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen wij hiermee beter bedienen bij een verhuizing, vooral in combinatie met de verhuisregeling. Voor nieuwe klanten hopen wij hiermee eerder een aantrekkelijke financier te zijn voor een nieuwe hypotheek.

Wij hebben onze meeneem-/verhuisregeling verder uitgebreid met de mogelijkheid om rentecondities te verdelen bij echtscheiding. De regeling kan zowel worden gebruikt voor een nieuwe hypotheek op de huidige woning (meeneemregeling) als voor een nieuwe hypotheek op een nieuwe woning (verhuisregeling).

De voorwaarden van de overbruggingshypotheek zijn opgenomen in de vernieuwde productkaart en de acceptatiegids. Ook de rentetarievenlijst heeft een update gekregen. U vindt alle documenten onder 'downloads'.

 

Boven