Philips Pensioenfonds Hypotheken digitaliseert

Gecontroleerd op 04 februari 2020

Philips Pensioenfonds Hypotheken digitaliseert

Zorg dat wij u straks ook digitaal op de hoogte kunnen houden van uw hypotheek! 

Het nieuwe jaar is alweer even gestart en langzaam komt het moment van aangifte doen bij de Belastingdienst dichterbij. Daarom hebben wij onze klanten onlangs de jaaropgave met de nodige gegevens over hun hypotheek gestuurd. Zij ontvingen er dit keer ook een flyer bij, met informatie over onze digitalisering. Wat kunt u van ons verwachten op digitaal gebied en wat vragen wij aan u?

Nieuwe huisstijl en inlogomgeving

Het zal u niet ontgaan zijn: Philips Pensioenfonds heeft sinds vorig jaar een nieuwe website met een nieuwe huisstijl. Deze stijl ziet u komend jaar ook in steeds meer brieven terug. Met de vernieuwde website is ook een eerste stap gezet in het digitaliseren van Philips Pensioenfonds Hypotheken. Een volgende stap is het ontwikkelen van een inlogomgeving voor u als klant. Straks kunt u inloggen en dan bent u direct op de hoogte van uw hypotheek. En dan kunnen wij u voortaan ook digitaal op de hoogte houden van uw hypotheek. U helpt ons hierbij door uw e-mailadres alvast door te geven. Daarom ontvingen alle klanten bij de jaaropgave een flyer met de vraag ‘Mogen wij u straks ook digitaal op de hoogte houden van uw hypotheek?’ In de flyer is vermeld hoe onze klanten hun e-mailadres kunnen registreren.

E-mailadres registreren

Niet alleen in de flyer is vermeld hoe u als klant uw e-mailadres aan ons kunt doorgeven. U leest er ook meer over op onze website. Op deze pagina leggen wij u ook graag uit waarvoor wij uw e-mailadres (niet) gebruiken. Registreer dus snel uw e-mailadres als u klant bent bij ons, zodat wij u in de toekomst ook digitaal op de hoogte kunnen houden van uw hypotheek.

E-mailadres registreren

 

Boven