Past onze hypotheek bij u?

Philips Pensioenfonds Hypotheken

Past onze hypotheek bij u en uw situatie? Wordt u onze nieuwe klant?

Nog meer handige informatie

Alle hypotheken die wij verstrekken voldoen aan de NIBUD-normen voor verantwoord lenen. Wij verstrekken hypotheken voor de aankoop, (ver)bouw en herfinanciering van woonhuizen en appartementen in Nederland. Uw woning dient bestemd te zijn voor permanente bewoning. Ook moet de woning door uzelf bewoond zijn of, bij nieuwbouw, bestemd zijn om zelf in te gaan wonen. Zo is bijvoorbeeld het verhuren van uw woning niet toegestaan.

Zoals bij alle hypotheekverstrekkers is ook bij ons een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) onderdeel van het acceptatiebeleid. Wanneer u een Philips Pensioenfonds-hypotheek afsluit is een overlijdensrisicoverzekering niet verplicht. En alvast vooruitlopend op u als klant is het handig te weten dat u per leningdeel per kalenderjaar 10% van de oorspronkelijke hoofdsom van de Philips Pensioenfonds-hypotheek zonder aflossingsvergoeding mag aflossen.

Bij Philips Pensioenfonds Hypotheken is een combinatie van meerdere hypotheekvormen en rentevastperioden mogelijk. Uw adviseur kan u hier meer over vertellen. Bij ons betaalt u geen renteopslag bij een aflossingsvrije hypotheek ten opzichte van een annuïteitenhypotheek. Een renteaanbod is drie maanden geldig en als de actuele rente op het moment dat u naar de notaris gaat lager is dan de aangeboden rente, wordt de lagere rente toegepast. U kunt een renteaanbod niet tussentijds verlengen. Overigens zijn aan het annuleren van een geaccepteerd renteaanbod geen kosten verbonden.

Gerelateerde informatie

Geïnteresseerd? Dan is onderstaande informatie wellicht ook handig om even door te nemen

Boven